Dental365, dé Spoedtandarts opent  vestiging in Zeeland op 17 juni 2023

Directie-Dental-365-Harriet-Schapers-Nienke-Bons

Tandartsen moeten patiënten 24/7 zorg aan kunnen bieden. Dat is, met de toename van tandartsen die parttime of op meerdere locaties werken, niet voor alle praktijken in Zeeland makkelijk. Om tandartsen te ontlasten tijdens de avonduren, in het weekend en tijdens vakanties opent Dental 365 op 17 juni a.s. haar eerste vestiging in Zeeland.

Dental365 maakt afspraken met díe tandartspraktijken die graag ontzorgd willen worden buiten “normale” praktijkuren. Ook toeristen in Zeeland die met een tandheelkundige spoedklacht te maken krijgen, kunnen contact opnemen met Dental365 zodat ze snel geholpen kunnen worden en de druk bij de reguliere mondzorg wegvalt.

Dental365 Zeeland start met een vestiging in Oost-Souburg op de Kanaalstraat 40. Bij een toenemende zorgvraag zal er in de toekomst een tweede vestiging in Zeeland geopend worden.

Patiënten van de groeiende groep aangesloten tandartsen kunnen gewoon via hun vertrouwde tandarts bij Dental365 terecht.

Zaterdag 17 juni a.s. zal Dental365 Zeeland haar deuren officieel openen vanaf 16:00 uur. Daarmee wordt mondzorg ook buiten reguliere tijden in Zeeland weer bereikbaar voor iedereen.

Adres:
Kanaalstraat 40
Oost-Souburg

Harriët Schapers
Algemeen directeur
Dental365

Nienke Bons
Operationeel directeur
Dental365

Voor informatie: h.schapers@dental365.nl
of n.bons@dental365.nl


Tags:
Share:
Leave comment