24/7 NOODTANDARTS DENTAL365

Noodtandarts Dental365 staat in geval van nood altijd voor u klaar. In de 6 tandartspraktijken van Dental365 zijn altijd deskundige tandartsen beschikbaar die vakkundig met tandarts noodgevallen omgaan. Deze tandartsen zijn allemaal BIG-geregistreerd en het team van Dental365 beschikt bovendien over kaakchirurgen en andere tandheelkundige specialisten die bij elk ongeval adequaat handelen.

Klik hier voor Spoed Tandarts Amsterdam voor spoedgevallendients in Amsterdam en omgeving.

Klik hier voor Spoed Tandarts Rotterdam voor spoedgevallendients in Rotterdam en omgeving.

Klik hier voor Spoed Tandarts Den Haag voor spoedgevallendients in Den Haag en omgeving.

Klik hier voor Spoed Tandarts Utrecht voor spoedgevallendients in Utrecht en omgeving.

Klik hier voor Spoed Tandarts Dordrecht voor spoedgevallendients in Dordrecht en omgeving.

Klik hier voor Spoed Tandarts Gouda voor spoedgevallendients in Gouda en omgeving.

 

AVOND EN NACHT TANDARTS DENTAL365

Wij zijn 24/7 bereikbaar. Er staat ’s nachts altijd een specialist stand-by voor tandarts spoedgevallen die niet tot de volgende dag kunnen wachten. Het team van spoed tandarts Dental365 geeft de hoogste prioriteit aan patiënten in nood en behandelt deze patiënten dan ook direct.

Noodtandarts Dental365 staat ook altijd klaar voor speciale noodgevallen en richt zich daarnaast op kinderen en patiënten met een angst voor de tandarts. Wij hebben een vast team en werken met een groot netwerk van tandartsen uit de regio. Voor verdere behandelingen en nazorg sturen we de patiënten altijd weer naar de tandarts waar ze ingeschreven staan. Patiënten die geen vaste inschrijving bij een tandarts hebben, bevelen wij een van de tandartsen aan waarmee wij een samenwerkingsverband hebben.

KINDERTANDARTS EN ANGSTPATIËNTEN VOOR SPOED TANDARTS

Voor kinderen die met spoed een tandarts nodig hebben in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Gouda hebben wij onze tandartspraktijken speciaal ingericht zodat de kinderen zich kunnen vermaken tijdens het wachten. Daarnaast zijn onze tandartsen erg kindvriendelijk en zijn zij opgeleid in hoe het best om te gaan met kinderen. Patiënten met een angst voor de tandarts geven wij speciale aandacht. Wij kunnen bijna altijd een pijnloze behandelingen verzekeren.

Wanneer er geen sprake is van een tandarts noodgeval raden we aan om eerst te bellen, zodat wij de situatie kunnen inschatten. Wij zijn u uiteraard alsnog graag van dienst!

 

Nood Tandarts