Dental365 Kaakchirurgie

..meer dan alleen het verwijderen van verstandskiezen

Met spoed een kaakchirurg nodig? Wacht niet te lang en bel ons.

Met locaties gevestigd in Amsterdam, Den Haag, Dordrecht en Gouda zijn wij er voor u!

Zéér ervaren kaakchirurg

Met specialisatie implantologie

085 018 9440

Afspraken tijdens kantoortijden

Dental365 Kaakchirurgie

Afspraken met alle Verzekeraars

Vergoeding kaakchirurg vanuit basisverzekering

Covid-19 Maatregelen

Er zijn op dit moment geen restricties!

Beste Google Reviews

Kaakchirurg

De kaakchirurg van Dental365 is onderlegd in alle specialismen omtrent mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie (ook wel MKA-chirurg genoemd). Bij hem kunt u dus voor meer terecht dan alleen voor het verwijderen van uw verstandskiezen. Onze kaakchirurg is ook zeer ervaren op het gebied van tandimplantaten. U kunt er zeker van zijn dat kaakchirurgie behandelingen op onze locaties secuur en pijnloos worden uitgevoerd.

Snel uw patiënt doorverwijzen voor kaakchirurgie?

Wanneer u zelf tandarts, huisarts of medisch specialist bent, kunt u uw patiënten doorverwijzen naar Dental365 Kaakchirurgie. Het kan lang duren voordat een patiënt wordt behandeld in het ziekenhuis. Bij Dental365 zijn de wachttijden echter zeer kort. Uw patiënten kunnen door ons binnen één week geholpen worden. Dit is fijn wanneer het in het ziekenhuis op de afdeling kaakchirurgie erg druk is en u uw patiënt snel wilt doorverwijzen, bijvoorbeeld als de patiënt een ontstoken verstandskies heeft.

Via het verwijsformulier hieronder kunt u kunt u de gegevens van de patiënt invullen en deze online aanmelden voor een afspraak.

 

VERWIJSFORMULIER KAAKCHIRURGIE

Voor Welke Kaakchirurgische Behandelingen Kunt U Bij Dental365 Kaakchirurgie Terecht?

Wanneer de Kaakchirurg bellen?

Kaakchirurgie heeft te maken met alle specialismen omtrent mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie. U kunt dus terecht bij de kaakchirurg wanneer u ongemak ervaart van uw mond, kaken of gezicht.

Doorverwijzing naar kaakchirurg

Een tandarts, medisch specialist of huisarts kan u doorverwijzen. Nadat u een verwijsbrief hebt ontvangen kunt u een afspraak maken bij de kaakchirurg voor behandelingen zoals het verwijderen van uw verstandskies, een wortelpuntbehandeling of een wortelkanaalbehandeling. De kosten van de kaakchirurg verschillen per behandeling. Voor meer informatie zoals de tarieven kunt u het beste contact opnemen met onze praktijk.

Vergoeding behandeling door kaakchirurg

Een kaakchirurgische ingreep wordt vanuit de basisverzekering vergoedt. Hiervoor dient de medische noodzaak vastgesteld te worden en dit kan dus alleen op doorverwijzing van  uw tandarts, specialist of huisarts. Op een vergoeding vanuit de basisverzekering is wel het eigen risico van toepassing. Mocht u dit kalenderjaar nog niet uw volledige eigen risico hebben verbruikt, dan betaalt u  (een deel van) de kosten uiteraard zelf.

Behandelingen door Kaakchirurg

 • Consult & diagnostisch onderzoek
 • 2D en 3D CBCT scan
 • Verwijderen van ‘lastige’ verstandskiezen, overige gebitselementen en wortelresten
 • Uitvoeren van wortelpuntoperaties of wortelpuntbehandeling (apexresectie)
 • Plaatsen van implantaten
 • Behandelen van ontstekingen en cysten
 • Behandelen van tandletsel bij ongevallen
 • Behandelen van slijmvliesafwijkingen (bv aften, infecties, zwellingen)
 • Behandelen van speekselklieraandoeningen
 • Behandelen van gezwellen in de mondholte
 • Vrij leggen van gebitselementen t.b.v. een beugelbehandeling
 • Frenectomie
 • Let op: voor de behandeling van slaapapneu kunt u helaas niet bij ons terecht

Veelgestelde vragen over kaakchirurgie

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie (MKA). Kunt u uw vraag hieronder niet vinden? U kan altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Stel een vraag over kaakchirurgie

Is uw vraag niet beantwoord? Bel ons tussen 08:00 - 23:00 uur via 085 018 9440 of stel uw vraag hieronder. Met alle plezier beantwoorden wij uw vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*