Opvang Tandheelkundige Spoedgevallen

24/7 - 365 Dagen Per Jaar Goed Geregeld – Met Terugverwijs-Garantie!

Acute pijn en/of spoedgeval kennen geen agenda of openingstijden. Uw patiënten willen dat u of een andere tandarts direct beschikbaar is. Ook ná uw openingstijden, in het weekend en tijdens de vakanties.

Dental365 als een waardevolle verlengde van uw praktijk

Alleen dan kunnen we samen met u ervoor zorgen dat uw patiënten bij acute pijn of bij spoedgevallen, 365 dagen per jaar de juiste mondzorg ontvangen.

Wij zijn er voor iedereen die met spoed een tandarts nodig heeft. Als het voor de patiënt spoed is, dan is het voor ons ook spoed. Sinds 2015 hebben onze ervaren spoed tandartsen en team al meer dan 185.000 spoedpatiënten met succes behandeld.

Dit doen wij 365 dagen, 24 uur per dag voor meer dan 1170+ aangesloten tandartsen en tandarts-specialisten. Hierin zijn wij uniek.

DENTAL365 met 6 klinieken in de Randstad Dé Specialist in het organiseren van spoeddiensten en telefonische bereikbaarheid voor tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten, endodontologen, implantologen en andere mondzorgverleners

Wij staan open voor samenwerkingen met zowel individuele tandartsen, tandarts-specialisten als met tandartsenkringen. Is uw praktijk gevestigd in of in de omgeving van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Dordrecht en Gouda? Dan kunt u zich direct bij ons aansluiten. Wilt u dat wij ook actief zijn in andere steden of regio's? Neemt u dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

Meer weten over onze dienstverlening?

U kunt zich hieronder aanmelden. Wij zullen u vandaag nog, geheel vrijblijvend, informeren over de mogelijkheden voor uw praktijk of voor uw kring. Wilt u vooraf eerst meer informatie of heeft u vragen dan kunt u onze afdeling Partner Support ook bellen op 085 - 01 89 471

Wist u dat...?

  • Onze locaties Amsterdam, Den Haag en Utrecht verwijspraktijken voor CBCT 3D Scans zijn? Eenvoudig online aanmelden en binnen 1 week een afspraak voor uw patiënt!
  • Wij ook een ervaren kaakchirurg hebben? En zonder wachttijd uw patiënt snel kunt doorverwijzen voor een afspraak!