Uw Spoedgevallendienst Uitbesteden?

En 365 Dagen Per Jaar - 24/7 Goed Hebben Geregeld? – Met Terugverwijs-Garantie?

Acute pijn kent helaas geen agenda of openingstijden. Uw patiënt wil dat u bij spoed direct beschikbaar bent. Ook 's avonds, in het weekend, en tijdens de vakanties. De wet-BIG schrijft ook ook nog eens voor dat u als zorgverlener de achterwacht goed geregeld moet hebben. Wij werken geheel volgens de nieuwe richtlijnen van de KNMT.

Dental365 als een waardevolle verlengde van uw praktijk

"Waar u stopt, begint Dental365"

365 dagen per jaar & 24/7 kunt u rekenen op ons. Zodra u aan het einde van uw werkdag de deur op slot doet, worden wij geactiveerd. Wij zorgen ervoor dat de spoedgevallendienst door u niet meer als een last wordt gezien. Wij ontzorgen u en geven u ook nog eens meer privétijd terug! Als wij uw patiënten hebben geholpen, ontvangt u van ons de behandelverslagen en de eventuele röntgenfoto's. Vaak is er bij de patiënt een vervolgbehandeling nodig. Wij verwijzen terug en u kunt zich dan focussen op de reguliere (vervolg)behandeling bij deze patiënt. Last wordt lust?

Dental365 is er voor iedereen

Wij zijn er voor iedereen die met spoed een tandarts nodig heeft. Als het voor de patiënt spoed is, dan is het voor ons ook spoed. Sinds 2016 hebben onze ervaren spoed tandartsen en team al meer dan 185.000 spoedpatiënten met succes behandeld. Wij hebben alles in eigen huis en in tegenstelling tot andere tandheelkundige spoedzorgverleners, besteden wij niks uit. Van Tandartsen tot Patiënten Contact Center.

Dit doen wij 365 dagen, 24 uur per dag voor meer dan 1400+ aangesloten tandartsen en tandarts-specialisten. Hierin zijn wij uniek.

Dental365 met 10 Spoed Tandartspraktijken in Nederland dé Nr 1

Wij staan open voor samenwerkingen met zowel individuele tandartsen als waarneemkringen. Wilt u zich bij ons aansluiten of wilt u dat wij in uw regio gaan starten? Neemt u dan contact met ons via het onderstaande formulier.

Op dit moment hebben wij vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Gouda, Dordrecht, Gouda, Ede, Deventer, Breda  Zeeland, Sneek en Leeuwarden.

Voor een nieuwe vestiging hebben wij minimaal 80 tandartsen nodig om voldoende draagvlak te hebben. Op dat moment gaan wij op zoek naar een geschikte locatie en gaan wij een team werven voor die locatie.

Meer weten over onze dienstverlening?

U kunt zich hieronder aanmelden. Wij zullen u tijdens werkdagen, geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden voor uw praktijk of voor uw waarneemkring.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam van de contactpersoon*