Opvang Tandheelkundige Spoedgevallen

24/7 - 365 Dagen Per Jaar Goed Geregeld – Met Terugverwijs-Garantie!

Acute pijn kent geen agenda of openingstijden. Uw patiënten willen dat u bij spoed direct beschikbaar bent. Ook ná uw openingstijden, in het weekend en tijdens de vakanties.

Dental365 als een waardevolle verlengde van uw praktijk

Alleen dan kunnen we samen met u ervoor zorgen dat uw patiënten bij acute pijn of bij een spoedgeval, 365 dagen per jaar de juiste mondzorg ontvangen.

Wij zijn er voor iedereen die met spoed een tandarts nodig heeft. Als het voor de patiënt spoed is, dan is het voor ons ook spoed. Sinds 2016 hebben onze ervaren spoed tandartsen en team al meer dan 185.000 spoedpatiënten met succes behandeld.

Dit doen wij 365 dagen, 24 uur per dag voor meer dan 1170+ aangesloten tandartsen en tandarts-specialisten. Hierin zijn wij uniek.

DENTAL365 met 6 klinieken In de Randstad

Wij staan open voor samenwerkingen met zowel individuele tandartsen, tandarts-specialisten als met waarneemkringen. Is uw praktijk gevestigd in of in de omgeving van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Dordrecht of Gouda? Dan kunt u zich direct bij ons aansluiten. Wilt u dat wij ook actief zijn in andere steden of regio's? Neemt u dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

Meer weten over onze dienstverlening?

U kunt zich hieronder aanmelden. Wij zullen u vandaag nog, geheel vrijblijvend, informeren over de mogelijkheden voor uw praktijk of voor uw waarneemkring. Wilt u vooraf eerst meer informatie of heeft u vragen? Belt u dan met onze afdeling Partner Support via 085 - 01 89 471 - Speciaal voor u zijn wij tot van 08:00 tot 20:00 uur 's avonds bereikbaar. Kunnen we niet opnemen? Laat dan een bericht achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug!