spoed tandarts

Spoed tandarts in Rotterdam – 24/7 bereikbaar

 • Afspraken tot 23:00

 • Google Beoordelingen
  4.5

Spoed Tandarts Rotterdam

Noodtandarts, Avond tandarts, Weekend Tandarts

spoed tandarts

Afspraken tot 23:00  Emergency Dentist

 Bel ons 24/7 spoed tandarts rotterdam  +31 (0)85 105 1760

INFORMATIE/ MAATREGELEN BETREFT HET CORONA VIRUS

Het Corona virus verspreidt zich steeds meer in Europa en in Nederland en daarom willen wij u informeren over de hygiënemaatregelen die wij als  / Dental365 Rotterdam treffen.
Wij houden ons altijd aan de hygiënerichtlijnen van het RIVM en werken in een schone omgeving. Om verdere verspreiding zoveel mogelijk te voorkomen treffen wij extra maatregelen.

Wij verzoeken u uw afspraak te verplaatsen naar een later moment indien u in een risicogebied bent geweest en zich ziek voelt.
( bel uw huisarts als u in besmet gebied bent geweest en lichte verkoudheid klachten, griepachtige verschijnselen of koorts heeft ).

Wij verzoeken u verder alleen of met maximaal één begeleidende persoon naar de afspraak te komen. Zo kunnen wij het aantal personen in de wachtkamer minimaliseren. Laat u alstublieft zussen of broers die geen afspraak hebben thuis.

Welke extra maatregelen treffen wij?

 • Wij desinfecteren regelmatig de openbare ruimte zoals deurklinken, lichtknoppen, de balie, WC e.d.
 • Anders dan u van ons gewend bent, schudden wij u niet de hand bij binnenkomst en bij vertrek uit de behandelkamer.

Welke maatregelen kunt u treffen?

 • Was regelmatig de handen minimaal 30 seconden met zeep. ( Wij hebben desinfecterende wasgel op de balie staat die wij u verzoeken te gebruiken als u zich meldt voor de afspraak).
 • Gebruik papieren zakdoekjes ( eenmalig) of hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
 • Een papieren mondkapje dragen helpt niet tegen besmetting met het virus.
 • Probeer uw gezicht, monden gebit niet aan te raken met uw handen.
 • Zorg voor een goede persoonlijke hygiëne en kom niet in de buurt van zieke mensen die groep verschijnselen hebben.

Wij hopen op uw begrip. Voor meer informatie, zie de vraag & antwoord pagina op de website van de RIVM ( WWW.RIVM.nl)

spoed tandarts locatie

Locatie Spoed tandarts Rotterdam

Gevestigd in de spoedeisende hulp van het Erasmus MC
Dr. Molewaterplein 30
3015 GD Rotterdam

Spoed tandarts Rotterdam

spoed tandarts telefoon

Spoed Tandarts Rotterdam – Afspraken

Afspraken tot 23:00
Bel de praktijk 24/7

Onze tandartsen zijn tot 23.00 op locatie aanwezig en 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar en bij acute hulp of nabloeding oproepbaar.

Onze deskundige en ervaren tandartsen behandelen uw spoedgeval met de grootst mogelijke zorg. Bovendien zorgen wij ervoor dat de informatie over uw situatie zo snel mogelijk wordt doorgegeven aan uw eigen tandarts.

kosten spoed tandarts

Spoed Tandarts Rotterdam | De spoedtandarts die altijd geopend is.

Zit u met een tandarts spoedgeval en heeft u direct tandheelkundige hulp nodig? Dental365 is DE spoed tandarts in Rotterdam.  Met ons unieke concept kunnen wij 24/7 tandheelkundige hulp aanbieden bij alle spoedeisende gevallen. Elke tandartspraktijk in Rotterdam dient een tandarts spoeddienst aan te bieden en daarom werken veel tandartsen samen met Dental365 in Rotterdam om de tandarts spoed centraal aan te kunnen bieden. Spoed Tandarts Rotterdam is gevestigd in het Erasmus MC en heeft voldoende tandartsen en behandelkamers tot haar beschikking om alle tandarts spoedgevallen op te kunnen pakken.

Spoed Tandarts Rotterdam in alle talen

In Rotterdam kun je vele culturen en maar liefst 175 nationaliteiten terugvinden. Zelfs 1 op de 4 inwoners van Rotterdam is geboren in het buitenland! Bij Dental365 vinden wij het belangrijk om tandheelkundige hulp bij spoed aan iedereen aan te kunnen bieden. In onze tandarts spoedpraktijk werken tandartsen welke diverse talen spreken. Uit onze ervaring hebben wij geleerd dat de communicatie tussen de patient en de tandarts erg belangrijk is, zeker bij een spoedgeval! Dental365 Spoed Tandarts Rotterdam zal altijd proberen om uitleg en begeleiding in uw eigen taal te geven indien dat gewenst is. Het komt regelmatig voor dat wij onze spoedpatiënten informeren of begeleiden met de administratieve afhandeling met hun verzekeraar.

De voordelen van Spoedtandarts Dental365 in Rotterdam

 • Binnen een uur van de pijn af!
 • Vaak direct geholpen!
 • Tandheelkunde in uw eigen taal
 • Veel goede recensies
 • Professioneel tandartsenteam en tandheelkundige specialisten
 • Centraal gelegen in Rotterdam
 • Snel geholpen!
 • Deskundige hulp op een vaste locatie
 • 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen

Bij tandarts spoed snel geholpen!

Ondanks het grote aantal tandartspraktijken in Rottterdam raden wij u aan bij spoed contact met Dental365 op te nemen. De snelheid waarmee we spoedpatiënten behandelen in Rotterdam is ongekend hoog.

Spoed tandarts Rotterdam Dental365 is dan ook geen tandartspraktijk die werkt met inschrijvingen. We zijn een team van gespecialiseerde tandartsen welke 24/7 voor u klaar staan bij alle tandarts spoedgevallen. Voor elke situatie kunt u bij ons terecht. Wij leggen de focus enkel op spoedeisende hulp en zorgen ervoor dat onze patienten snel van de pijn of klachten zijn. Onze missie is dan ook om bij tandarts spoed zo snel mogelijk hulp te kunnen bieden. We hebben een sterk en hecht team van tandheelkundige specialisten die bij elke noodsituatie een passende en snelle oplossing kunnen bieden.

Spoed Tandarts in of rondom Rotterdam nodig? De beste tandzorg in Rotterdam!

Spoed Tandarts Rotterdam Dental365 in Rotterdam vangt veel van de tandarts spoedgevallen op. Ondanks dat u altijd bij ons geholpen kunt worden vragen wij u toch altijd eerst even te bellen of online een afspraak te maken. Belangrijk is om kenbaar te maken om wat voor soort tandarts spoedgeval het gaat. Zo voorkomen we dat indien uw spoed dringend is u moet wachten op een patiënt met een minder spoedeisend geval. Onze belangrijkste missie is om onze patienten zo snel mogelijk van de pijn af te helpen.

Tandarts Spoedbehandelingen die vaak voorkomen

Bij Dental365 bepaalt de patiënt of een spoedbehandeling nodig is. Wanneer u denkt met spoed een tandarts nodig te hebben, dan helpen wij u graag. Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende klachten.

Ongemak en risico‘s voor het gebit

 • Een uitgevallen kroon of vulling.
 • Een te hoge vulling.
 • Scherpe randen, die beschadiging van tong- of wangslijmvlies tot gevolg hebben.
 • Een uitstekend of loszittend ijzerdraadje van een beugel, die beschadiging van tong- of wangslijmvlies tot gevolg heeft

Tandarts Spoedbehandelingen

 • Kiespijn (gaatje)
 • Zenuwpijn (endodontische klachten)
 • Pijn na het trekken van een tand of kies, die slecht of niet te onderdrukken is met pijnstillers
 • Ontstekingen van het tandvlees
 • Pijn aan de kaakgewrichten
 • Afgebroken tand of kies

Acute tandarts spoedbehandelingen

 • Uitgevallen tand of kies
 • Losse tand of kies
 • Bloeding / nabloedingen na trekken van een tand of kies
 • Opgezwollen wang door ontsteking (abces)
 • Trauma

Tandarts spoed is tandarts spoed. Altijd snel geholpen bij Dental365 Spoed Tandarts Rotterdam

Voor alle bovenstaande klachten is er uiteraard met spoed een tandarts nodig. Dental365 Spoed Tandarts Rotterdam zal zich ook inzetten om u zo snel mogelijk van deze klachten of te helpen.

Kosten tandarts spoedbehandelingen.

De kosten van een tandarts spoedbehandeling bij Dental365 Spoed Tandarts Rotterdam zijn afhankelijk van het soort spoedgeval waarvoor u komt en de behandeling hiervan. Echter zullen de kosten bijna nooit meer dan € 250,- bedragen. De rekening moet wel direct na afloop van de betreffende behandeling voldaan worden. Dit kan met uw pinpas of creditcard worden voldaan. Als u aanvullend verzekerd bent voor tandheelkunde dan kunt u zelf de declaratie bij uw verzekeraar indienen. Indien gewenst kunnen wij u hier (van te voren of achteraf) uitleg bij geven.

Spoed Tandarts in Rotterdam – Vind Een 24-Uurs Tandarts Nu

Tandheelkundige spoedgevallen zorgen altijd voor een hoop ongemak. Meestal wordt u hiermee in het weekend of na werktijd geconfronteerd. En dan is de dringende vraag waar gaat u naartoe en hoe snel vindt u een tandartsenpraktijk waar u de spoedeisende tandheelkundige behandeling kunt laten uitvoeren?Dental365 Rotterdam is een tandartspraktijk met een professioneel team aan medewerkers die 24 uur per dag, 7 dagen in de week, het hele jaar door, spoedeisende diensten biedt. Het inloopspreekuur van 08:00 – 23:00 geeft u de mogelijkheid om zonder afspraak binnen te lopen. Deze service is zeer praktisch, vooral u te maken krijgt met een spoedeisend probleem aan uw gebit en geen tijd hebt voor een afspraak hebt.

Het Vinden van een 24-Uurs Tandarts in Rotterdam

Niemand heeft op ongelegen tijdstippen tijd om te zoeken of telefoontjes te plegen naar een dienstdoende tandarts.  Daarom is het meer dan praktisch dat u bij het professionele en ervaren team van Dental 365 Rotterdam terecht kunt tijdens de inloopuren.  De professionele en ervaren tandartsen en hun team zijn 24/7, 365 dagen per jaar beschikbaar voor tandarts spoedgevallen.

U kunt binnenlopen wanneer het u ook maar schrikt na werktijd en na 23:00 wordt snel een de standby tandarts gebeld en dat 7 dagen in de week en ook 365 dagen in het jaar.


Hoe U Zich Voorbereidt op een Spoedeisend Bezoek  bij de Spoed Tandarts Rotterdam

Een bezoek aan de Spoed Tandarts Rotterdam is niet anders dan een afspraak bij uw reguliere tandarts. Het is belangrijk dat wanneer uw gegevens worden opgenomen uw vertelt, of u ergens allergisch voor bent, dan wel bepaalde medicijnen inneemt of zwanger bent. Het is belangrijk dat de tandarts op de hoogte is van deze essentiële informatie, voordat hij aan de behandeling begint.

Dental365 Spoed Tandarts Rotterdam werkt samen met alle zorgverzekeraars, U dient wel direct te betalen na de behandeling  U kunt hiervoor met pin of creditcard betalen. Deze kosten kunt achteraf declareren bij uw eigen zorgverzekeraar.  De kosten van de uitgevoerde spoedbehandeling zijn dezelfde als die van een reguliere behandeling.

24-Uurs Spoedgevallen Tandarts Rotterdam

Wanneer een spoedgeval zich voordoet kan het er een beetje hectisch en paniekerig aan toe gaan. Daarom is het toch belangrijk om te weten wat u in een dergelijk geval zou kunnen doen. Wachten op het spreekuur van uw tandarts de volgende ochtend of na het weekend is niet bepaald een optie.

Dental365 Spoed Tandarts Rotterdam is daarom de ultieme oplossing. U kunt dagelijks van 08:00 tot 23:00 zonder afspraak binnenlopen en wordt dan ook meteen door een professioneel en ervaren team van deskundigen geholpen. Zelfs ’s nachts komt u niet voor een dichte deur te staan, want er is altijd een tandarts standby die wordt opgeroepen om uw verder te helpen.