Kaakchirurg Gouda

..meer dan alleen het verwijderen van verstandskiezen

Met spoed een kaakchirurg in Gouda nodig? Wacht niet te lang en bel ons.

Wij zijn er voor u!

Zéér ervaren kaakchirurg

Met specialisatie implantologie

085 018 9440

Afspraken tijdens kantoortijden

Dental365 Kaakchirurgie

Afspraken met alle Verzekeraars

Vergoeding kaakchirurg vanuit basisverzekering

Covid-19 Maatregelen

Er zijn op dit moment geen restricties!

Dental365 Kaakchirurg Gouda

Afspraken

Bel Nu 085 018 9440

Afspraken tijdens kantoortijden

Belangrijk om te weten

Lees wat u dient te weten voordat u ons belt
Openingstijden Gouda
Maandag
08:00 - 17:00 uur
Dinsdag
08:00 - 17:00 uur
Woensdag
08:00 - 17:00 uur
Donderdag
08:00 - 17:00 uur
Vrijdag
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Route Dental365 Kaakchirurgie Gouda

Belangrijk om te weten

Om een afspraak bij de kaakchirurg te kunnen maken heeft u een verwijsbrief van uw eigen tandarts, huisarts of een medisch specialist nodig. Deze verwijsbrief kan worden verzonden naar verwijzing@kaakchirurgie365.nl van onze afdeling Kaakchirurgie.

Of u kunt hieronder het verwijsformulier laten invullen door uw verwijzer (tandarts, huisarts, medisch specialist)

VERWIJSFORMULIER KAAKCHIRURGIE

Zodra onze afdeling Kaakchirurgie uw verwijsbrief heeft ontvangen, zullen ze zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak bij onze kaakchirurg in te plannen.

Heeft u géén eigen tandarts en wilt u toch snel bij de kaakchirurg terecht?

Dan kunt u bij één van onze Dental365 Spoed Tandarts locaties een afspraak maken voor een consult en een verwijsbrief. Deze brief sturen wij door naar onze afdeling Kaakchirurgie. Zij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak bij onze kaakchirurg in te plannen.

Bij Dental365 kunt u terecht tussen 08:00 en 23:00 uur. U kunt altijd zonder wachttijd een afspraak maken.

De locaties en telefoonnumers van Dental365 zijn

Afhankelijk van de behandeling worden de kosten van kaakchirurgie vergoed vanuit de basisverzekering. U hoeft dus geen aanvullende tandartsverzekering te hebben. Als u deze wel heeft, dan blijft uw ruimte intact. U betaalt bij vergoeding vanuit de basisverzekering wel eerst uw eigen risico.

Op het moment dat u uw eerste afspraak bij ons maakt, kijken we goed wat er wel of niet verzekerd wordt. Wij informeren u over de mogelijkheden betreffende uw vergoeding. Mocht er tijdens het behandeltraject iets veranderen, dan vragen wij indien nodig een nieuwe machtiging aan bij uw verzekering en ontvangt u van ons een nieuwe begroting.

De kosten van een kaakchirurgische behandeling variëren per patiënt en per behandeling. Tijdens een consult met de kaakchirurg zal duidelijk worden wat de kosten zijn van uw specifieke behandeling.

Bij vragen over uw ziektekosten en zorgverzekering adviseren wij u contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. U kunt ook altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen dan voor u uitzoeken welke vergoedingen voor u van toepassing zijn.

Bent u tandarts, huisarts of een medisch specialist?

Op onze Dental365 locaties in Amsterdam, Den Haag en Dordrecht is ZBC Kaakchirurgie365 gevestigd. U kunt uw patiënten voor kaakchirurgische behandelingen, zonder wachttijd, doorverwijzen naar onze zeer ervaren kaakchirurg.

Hieronder vindt u een verwijsbrief die u digitaal kunt invullen en versturen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen met uw patiënt om een afspraak in te plannen. Uiteraard ontvangt u een compleet verslag naar aanleiding van uw verwijzing.

 

VERWIJSFORMULIER KAAKCHIRURGIE

Tijdens coronacrisis gaat onze dienstverlening gewoon door en in geval van een tandheelkundig spoedgeval zijn wij er voor u. Voor uw én onze gezondheid en veiligheid, hebben wij alle coronamaatregelen in onze klinieken voor u op een rij gezet. Deze leest u hier

Waarom De Kaakchirurg Van Dental365?

Wij Zijn Er Voor Iedereen

Ook al heeft u geen tandarts die u kan doorverwijzen, u kunt uw verwijzing naar de kaakchirurg ook bij ons krijgen.

Snel Een Afspraak

Wij hebben geen wachttijden. U kunt op basis van verwijzing snel een afspraak bij onze kaakchirurg krijgen

Altijd Bij U In De Buurt

Onze kaakchirurg is beschikbaar op de volgende locaties: Amsterdam, Den Haag en Dordrecht

U Bent In Goede Handen

Onze kaakchirurg is zeer ervaren en beschikt over de meest recente kennis op het gebied van kaakchirurgie.

Beste Google Reviews

DENTAL365 KAAKCHIRURGIE BEKEND VAN

Kaakchirurg Gouda

De kaakchirurg van Dental365 in Gouda is onderlegd in alle specialismen omtrent mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie (ook wel MKA-chirurg genoemd). Bij hem kunt u dus voor meer terecht dan alleen voor het verwijderen van uw verstandskiezen. Onze kaakchirurg is ook zeer ervaren op het gebied van tandimplantaten. U kunt er zeker van zijn dat kaakchirurgie behandelingen op onze locatie in Gouda door onze kaakchirurg en zijn team secuur en pijnloos worden uitgevoerd.

Snel uw patiënt doorverwijzen naar de kaakchirurg in Gouda?

Wanneer u zelf tandarts, huisarts of medisch specialist bent in Gouda en omgeving, kunt u uw patiënten doorverwijzen naar Dental365 Kaakchirurgie. Het kan lang duren voordat een patiënt wordt behandeld in het ziekenhuis. Bij Dental365 zijn de wachttijden echter zeer kort. Uw patiënten kunnen door ons binnen één week geholpen worden in Gouda. Dit is fijn wanneer het in het ziekenhuis op de afdeling kaakchirurgie erg druk is en u uw patiënt snel wilt doorverwijzen, bijvoorbeeld als de patiënt een ontstoken verstandskies heeft.

Via het verwijsformulier hieronder kunt u kunt u de gegevens van de patiënt invullen en deze online aanmelden voor een afspraak.

VERWIJSFORMULIER KAAKCHIRURGIE

Voor Welke Kaakchirurgische Behandelingen Kunt U Bij Dental365 Kaakchirurgie Terecht?

Wanneer de Kaakchirurg bellen?

Kaakchirurgie heeft te maken met alle specialismen omtrent mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie. U kunt dus terecht bij de kaakchirurg wanneer u ongemak ervaart van uw mond, kaken of gezicht.

Doorverwijzing naar kaakchirurg

Een tandarts, medisch specialist of huisarts kan u doorverwijzen. Nadat u een verwijsbrief hebt ontvangen kunt u een afspraak maken bij de kaakchirurg voor behandelingen zoals het verwijderen van uw verstandskies, een wortelpuntbehandeling of een wortelkanaalbehandeling. De kosten van de kaakchirurg verschillen per behandeling. Voor meer informatie zoals de tarieven kunt u het beste contact opnemen met onze praktijk.

Vergoeding behandeling door kaakchirurg

Een kaakchirurgische ingreep wordt vanuit de basisverzekering vergoedt. Hiervoor dient de medische noodzaak vastgesteld te worden en dit kan dus alleen op doorverwijzing van  uw tandarts, specialist of huisarts. Op een vergoeding vanuit de basisverzekering is wel het eigen risico van toepassing. Mocht u dit kalenderjaar nog niet uw volledige eigen risico hebben verbruikt, dan betaalt u  (een deel van) de kosten uiteraard zelf.

Behandelingen door Kaakchirurg

 • Consult & diagnostisch onderzoek
 • 2D en 3D CBCT scan
 • Verwijderen van ‘lastige’ verstandskiezen, overige gebitselementen en wortelresten
 • Uitvoeren van wortelpuntoperaties of wortelpuntbehandeling (apexresectie)
 • Plaatsen van implantaten
 • Behandelen van ontstekingen en cysten
 • Behandelen van tandletsel bij ongevallen
 • Behandelen van slijmvliesafwijkingen (bv aften, infecties, zwellingen)
 • Behandelen van speekselklieraandoeningen
 • Behandelen van gezwellen in de mondholte
 • Vrij leggen van gebitselementen t.b.v. een beugelbehandeling
 • Frenectomie
 • Let op: voor de behandeling van slaapapneu kunt u helaas niet bij ons terecht

Veelgestelde vragen over kaakchirurgie

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie (MKA). Kunt u uw vraag hieronder niet vinden? U kan altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Stel een vraag over kaakchirurgie

Is uw vraag niet beantwoord? Bel ons tussen 08:00 - 23:00 uur via 085 018 9440 of stel uw vraag hieronder. Met alle plezier beantwoorden wij uw vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Uw naam*