Walk-in Dentist Dental365

Just walk-in from 8am to 11pm

Walk in Dentist in Amsterdam, The Hague, Utrecht, Rotterdam, Dordrecht and Gouda. Just walk-in from 8am to 11pm. Call 24/7 Dental365 for an appointment

24/7 Bereikbaar

Direct persoonlijk contact

020 555 8282

Afspraken van 08:00 tot 23:00 uur

Dental365 Spoed Tandartsen in

Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Dordrecht en Gouda

Beste Google Reviews

Méér dan 3700 Reviews!

Méér dan 185.000 Patiënten

Succesvol behandeld sinds 2015

Covid-19 Maatregelen

Er zijn op dit moment geen restricties!

Dental365 Amsterdam

Afspraken

Bel Nu 020 555 8282

Afspraken van 08:00 tot 23:00 uur

Belangrijk om te weten

Lees wat u dient te weten voordat u ons belt
Openingstijden Amsterdam
Maandag
08:00 - 23:00 uur
Dinsdag
08:00 - 23:00 uur
Woensdag
08:00 - 23:00 uur
Donderdag
08:00 - 23:00 uur
Vrijdag
08:00 - 23:00 uur
Zaterdag
08:00 - 23:00 uur
Zondag
10:00 - 22:00 uur

Route Dental365 Amsterdam

Belangrijk om te weten
De kosten van een spoedbehandeling zijn gelijk aan de kosten van een reguliere tandheelkundige behandeling. Deze kosten worden door de NZa (Nederlandse Zorgautoriteit) bepaald en worden ieder jaar herzien. Het beste kunt u rekening houden met kosten tussen de 40 en 250€. Boven de 250€ wordt een begroting gemaakt waarop u akkoord dient te geven. Ook gelden er de wettelijke avond- en weekendtoeslagen (na 18:00 uur en zaterdag/zondag).

Omdat u geen ingeschreven patiënt bent, dient u bij spoedbehandelingen uw nota direct per pin of creditcard te voldoen. Wij hebben geen wisselgeld. Indien u aanvullende tandartsverzekering heeft, dan kunt u uw nota van Dental365 achteraf declareren bij uw zorgverzekeraar.

Heeft u een verwijzing naar een kaakchirurg (bijv. verstandskies verwijderen of moeilijke extractie)? Dan worden de kosten, rekening houdende met uw eigen risico, altijd vergoed vanuit de basisverzekering. Wij kunnen ook een verwijsbrief maken voor de kaakchirurg. Hiervoor dient u altijd een afspraak te maken bij Dentla365.

 • Wij behandelen urgente en minder urgente spoedgevallen welke niet tot de volgende dag kunnen wachten.
 • Omdat wij, Dental365, spoedgevallen behandelen, kunnen wij van tevoren nooit exact inschatten hoelang een spoedbehandeling gaat duren.
 • Dit kan betekenen (ook al is het niet druk in de wachtkamer) dat u alsnog te maken krijgt met een langere wachttijd.
 • Trauma’s, acute zorg en kinderen hebben altijd voorrang. Ook dit kan helaas ervoor zorgen dat u niet meteen aan de beurt bent.
 • Derhalve is uw afspraaktijd een richttijd. Gelieve hiermee rekening te houden als u naar ons komt.
 • Alvast bedankt voor uw begrip!

Ook goed om te weten:

 • Vanwege corona is inloop helaas niet mogelijk. Voorkom teleurstelling en maak telefonisch uw afspraak.
 • Heeft u géén eigen vaste tandarts? Mocht u zich na de spoedbehandeling bij onze tandartspraktijk in Amsterdam willen inschrijven of door ons verder behandeld willen worden dan zal de facturering doorgaan naar uw zorgverzekeraar en hoeft u niet meer direct bij ons af te rekenen.

Tijdens coronacrisis gaat onze dienstverlening gewoon door en in geval van een tandheelkundig spoedgeval zijn wij er voor u. Voor uw én onze gezondheid en veiligheid, hebben wij alle coronamaatregelen in onze klinieken voor u op een rij gezet. Deze leest u hier

Met spoed een tandarts nodig?

In de regio's Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Dordrecht en Gouda waar onze klinieken zijn gevestigd, zijn er ook veel tandartspraktijken die spoeddiensten aanbieden. Toch is de snelheid waarmee we patiënten met urgente en acute spoedgevallen behandelen ongekend goed.

Dental365 Spoed Tandarts is géén reguliere tandartspraktijk, maar een team van gespecialiseerde spoed tandartsen die dag en nacht voor u klaar staat. Het helpen van patiënten die met spoed een tandarts nodig hebben, is onze missie.

Iedereen kan terecht bij ons. Ook voor die patiënten die alleen in de avond of weekenden terecht kunnen, staan wij klaar. U hoeft niet ingeschreven te staan bij een tandarts om door ons te worden geholpen. Ook als uw tandarts veel te druk heeft kunt u voor een spoedgeval bij ons terecht en verwijzen wij u weer terug naar uw eigen tandarts.

Voor Welke Tandarts Spoedbehandelingen Kunt U Bij Dental365 Terecht?

Wanneer u denkt met spoed een tandarts nodig te hebben, dan helpen wij u graag. Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende tandarts spoedklachten. Bij twijfel nooit aarzelen en ons bellen om te overleggen.

Minder Urgente Spoedbehandelingen

 • Een uitgevallen kroon of vulling
 • Een te hoge vulling
 • Scherpe randen, die beschadiging van tong- of wangslijmvlies tot gevolg hebben
 • Een uitstekend of loszittend ijzerdraadje van een beugel, die beschadiging van tong- of wangslijmvlies tot gevolg heeft

Urgente Spoedbehandelingen

 • Kiespijn (gaatje)
 • Zenuwpijn (endodontische klachten)
 • Pijn na het trekken van een tand of kies, die slecht of niet te onderdrukken is met pijnstillers
 • Ontstekingen van het tandvlees
 • Afgebroken tand of kies
 • (Aanhoudende) pijn aan de kaakgewrichten

Acute Spoedbehandelingen (Trauma)

 • Uitgevallen tand of kies (na een ongeluk)
 • Afgebroken tand of kies (na een ongeluk)
 • Losse tand of kies (na een ongeluk)
 • Bloeding / nabloedingen na trekken van een tand of kies
 • Opgezwollen wang door ontsteking (abces)
 • Tand- of tandwortelabces

Waarom Dental365?

Wij Zijn Er Voor Iedereen

Of u wel of geen tandarts heeft. Uw spoed is onze zorg. Wacht daarom niet te lang met een spoedgeval en bel ons. Bij acute zorg 24/7

Zelfde Dag Een Afspraak

Bij minder acute tandzorg kunt u tussen 08:00 tot 23:00 uur vaak dezelfde dag of de volgende ochtend bij ons terecht

Altijd Bij U In De Buurt

Wij hebben 6 klinieken en zijn gevestigd in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Dordrecht en Gouda en makkelijk bereikbaar

Met Ervaren Tandartsen

Al onze tandartsen & team zijn gekwalificeerd en hebben ruime ervaring met spoedgevallen. Wij hebben zelfs een kaakchirurg

Beste Google Reviews

DENTAL365 IN DE MEDIA

Spoed tandarts Amsterdam | De spoed tandarts die altijd open is

Heeft u een tandarts spoedgeval? Dental365 is DE spoed tandarts in Amsterdam. We zijn hierin uniek omdat we echt altijd geopend zijn. Als tandartspraktijk dien je een tandarts spoedgevallendienst aan te bieden. Echter we zien landelijk vele tandartspraktijken die wel een spoeddienst hebben toch niet altijd geopend zij voor alle mogelijke tandarts spoedgevallen. Zeker niet 24/7. Om toch iedereen te kunnen helpen in geval van nood en acute pijnklachten treedt Dental365 op als de Spoed Tandarts in Amsterdam en omstreken.

Voordelen van een échte spoed tandarts!

 • Korte wachttijden
 • Gunstige locatie in Amsterdam - Dichtbij Centraal Station / Centrum
 • Zelfde tarieven als reguliere tandheelkunde
 • Wij spreken meerdere talen
 • U kunt vaak direct terecht voor uw behandeling
 • Team van professionele tandartsen en tandheelkundigen

Spoed? Snel Geholpen

Er zijn nogal veel tandartspraktijken in Amsterdam. Toch is de snelheid waarmee we spoedpatiënten behandelen ongekend hoog. Dental365 is niet zomaar een tandartspraktijk. We zijn een team van gespecialiseerde tandartsen die dag en nacht voor u klaar staat. Het helpen van patiënten die met spoed een tandarts nodig hebben in Amsterdam is onze missie. Ook voor patiënten die alleen in de avond of weekenden terecht kunnen staan wij klaar. Ook hoeft u niet ingeschreven te staan bij een tandarts. Iedereen is welkom bij ons. Heeft u geen eigen tandarts? U bent altijd welkom bij Dental365 Amsterdam.

De meertalige spoed tandarts in Amsterdam

Amsterdam kent vele culturen. In de stad vindt je tot wel meer dan 160 verschillende nationaliteiten. In onze praktijk hebben wij een variatie aan tandartsen en team die verschillende talen spreken.

Spoed tandarts nodig in Amsterdam? Waarvoor kunt u ons bellen?

Als spoed tandarts in Amsterdam vangen wij veel tandarts spoedgevallen op. U kunt altijd bij ons terecht maar toch raden wij aan altijd eerst even te bellen. Zo voorkomen we dat indien de spoed dringend is u moet wachten op een patiënt met een minder spoedeisend geval.