TELE-DENTAL365

Videoconsult met de tandarts

Tele-Dental365 Bekend Van

Heeft u last van klachten als een neusverkoudheid, hoestklachten, keelpijn of koorts? Dan verzoeken wij u om geen fysieke afspraak te maken.

Wilt u toch gezien worden?

Op dit moment kunnen wij alle patiënten in Nederland ondersteunen met onze Teledent service die een tandartsverzekering hebben. Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 08:00 tot 23:00. Onze telefonisten maken na een intakegesprek een afspraak voor u met één van onze tandartsen via de Tele-Dent Service.

Let op! Omdat het consult door één van onze tandartsen wordt uitgevoerd, geldt er een regulier consulttarief. 

Volg een online videoconsult van één van onze tandartsen om de urgentie van uw klachten vast te stellen. De online afspraak kan gewoon thuis plaatsvinden. Daarvoor heeft u alleen een smartphone en WhatsApp nodig, andere applicaties heeft u niet nodig.

Een reden voor een online afspraak via Teledent met één van onze tandartsen kan het feit zijn dat een patiënt niet zeker weet of het een spoedbehandeling betreft. Op dit moment mogen er door tandartsen alleen spoedbehandelingen worden uitgevoerd. Daarnaast hoeft u niet eerst naar onze kliniek toe om een diagnose te krijgen.

Hoe verloopt een consult via Tele-Dental365?

Om een videoconsult goed te laten verlopen hanteren wij een vaste procedure:

  1. U belt met Dental365 +31 (0)85 105 0750
   Voordat een videoconsult kan worden uitgevoerd krijgt u één van onze baliemedewerkers aan de telefoon door ons te bellen op ons algemene nummer. Na een intake maken ze voor u een afspraak met één van onze tandartsen. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 08:00 tot 23:00,
  2. U ontvangt van ons een sms
   In deze sms zit een link naar een beveiligde omgeving. In deze omgeving kunnen foto’s geüpload worden van de klachten. Middels illustraties kan u aangeven waar de klachten zich bevinden,
  3. De tandarts inventariseert de foto’s en opmerkingen die u heeft geplaatst,
   Onze tandarts heeft na de inventarisatie van uw foto’s en opmerkingen een eerste inzicht in uw problemen. Deze behandelt de tandarts met u gedurende het consult.
  4. Het daadwerkelijk consult vindt plaats via een live videogesprek
   Via WhatsApp wordt een live videoverbinding tot stand gebracht om het consult plaats te laten vinden. Gedurende het gesprek worden de klachten besproken en wordt geïnventariseerd of een spoedbehandeling nodig is. Indien een spoedbehandeling niet direct nodig is geeft de tandarts advies over mogelijke medicatie of tips om de problemen zelf op te lossen.

Maak een afspraak voor Tele-Dental365

Bel +31 (0) 85 – 10 507 50