Spoed Tandarts Zeeland

Noodtandarts, Avond & Weekend Tandarts

Met spoed een tandarts in Zeeland nodig? Bel Ons!

Onze tandartsen en team zijn er voor u!

24/7 Bereikbaar

Direct persoonlijk contact

+31 (0)85-018 9421

Afspraken volgens openingstijden

Dental365 Spoed Tandartsen in

Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Ede, Gouda, Rotterdam en Zeeland

Méér dan 185.000 Patiënten

Succesvol behandeld sinds 2015

Covid-19 Maatregelen

Er zijn op dit moment geen restricties!

Dental365 Zeeland

Afspraken

Bel Nu +31 (0)85-018 9421

Afspraken volgens openingstijden
Kanaalstraat 40 4388 BN Oost-Souburg

Belangrijk om te weten

Lees wat u dient te weten voordat u ons belt
Openingstijden Zeeland

Alle tijden zijn standaard, indien noodzakelijk schalen we op in de openingstijden.

Maandag
17:00 - 23:00 uur
Dinsdag
17:00 - 23:00 uur
Woensdag
17:00 - 23:00 uur
Donderdag
17:00 - 23:00 uur
Vrijdag
14:30 - 23:00 uur
Zaterdag
12:00 - 21:00 uur
Zondag
12:00 - 21:00 uur

Route Dental365 Zeeland

Belangrijk om te weten
 • Acute pijn of een spoedgeval? Wel of geen eigen vaste tandarts, iedereen kan 7 dagen per week bij ons terecht.
 • In geval u wél een eigen vaste tandarts heeft en voor spoed bij ons bent geweest, dan zullen wij u na de spoedbehandeling altijd terugverwijzen naar uw eigen tandarts. Eventuele vervolgbehandelingen dienen door uw eigen tandarts uitgevoerd te worden.
 • Per Dental365 vestiging kunnen er afwijkende regels zijn. Deze kunt u lezen op de afzonderlijke locatie pagina's.

Dental365 heeft meerdere vestigingen in Nederland. Op dit moment kunt u voor consulten en tandarts spoedgevallen terecht op de volgende 10 locaties: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Breda, Dordrecht, Gouda, Deventer, Apeldoorn, Ede en Zeeland.

Spoed Tandartskosten

De kosten van een spoedbehandeling zijn gelijk aan de kosten van een reguliere tandheelkundige behandeling. De maximale tandartstarieven worden ieder jaar door de NZa (Nederlandse Zorgautoriteit) bepaald en worden jaarlijks herzien. Ook gelden er de wettelijke avond-, nacht- en weekendtoeslagen (na 18:00 uur tot 08:00 uur, op zaterdag/zondag en tijdens de erkende/officiële feestdagen).

Wij kunnen aan de telefoon niet bepalen wat de exacte kosten zullen zijn!

U heeft een spoedgeval of een acute pijnklacht met of zonder directe oorzaak. Omdat u direct dient te betalen begrijpen we heel goed dat u vooraf wilt weten waar u, qua kosten, aan toe bent. Echter aan de telefoon kunnen we niet meteen diagnosticeren wat er aan de hand is. Uw situatie dient daarom eerst door één van onze spoedtandartsen ter plekke medisch te worden beoordeeld. Zonder deze medische beoordeling kunnen we aan de telefoon geen exacte kosten vermelden. Uiteindelijk zijn de kosten ook afhankelijk van de soort behandeling die op dat moment nodig is. Wel kunnen we een indicatie geven.

Kosten

Bij bepaalde behandelingen, bijvoorbeeld als u met spoed een initiële wortelkanaalbehandeling nodig heeft (ook wel endo-start genaamd), kunnen deze kosten hoger uitvallen.De kosten zijn afhankelijk van de behandeling. Wij werken volgens de tarieven die opgesteld zijn door de NZa (KNMT).

 

Hoe betaalt u de kosten?

Omdat u geen ingeschreven patiënt bent, dient u bij spoedbehandelingen uw nota direct per pin of creditcard (uitgezonderd American Express) te voldoen. Dit geldt voor al onze locaties. Wij hebben geen wisselgeld.

Indien u aanvullende tandartsverzekering heeft, dan kunt u uw nota van Dental365 achteraf declareren bij uw zorgverzekeraar.

Heeft u een verwijzing naar een kaakchirurg (bijv. verstandskies verwijderen of moeilijke extractie)? Dan worden de kosten, rekening houdende met uw eigen risico, altijd vergoed vanuit de basisverzekering. Wij kunnen ook een verwijsbrief maken voor de kaakchirurg. Hiervoor dient u altijd een afspraak te maken bij Dental365.

Kosten Spoed Tandarts Kinderen tot 18 jaar.

De basisverzekering dekt voor kinderen onder de 18 de kosten van de volgende behandelingen, ook als sommige behandelingen met spoed uitgevoerd dienen te worden. Bij een spoedbehandeling dient u de nota wel direct te voldoen. Dit om dat uw kind geen ingeschreven patiënt is bij Dental365. De nota kunt u achteraf declareren bij uw verzekeraar.

 • Periodiek preventief onderzoek: één keer per jaar, tenzij meer keren per jaar nodig is,
 • Incidenteel consult,
 • Tandsteen verwijderen,
 • Fluoridebehandeling vanaf 6 jaar: maximaal twee keer per jaar, tenzij meer keren per jaar nodig is,
 • Verzegeling van kauwvlakken,
 • Behandeling van het parodontium,
 • Verdoving,
 • Wortelkanaalbehandeling,
 • Vullingen,
 • Behandeling bij klachten over het kaakgewricht,
 • Plaatjes en frameprothesen,
 • Kronen, bruggen en implantaten, alleen bij niet aangelegde of door een ongeval geheel verloren fronttanden;
 • Chirurgische tandheelkundige hulp, behalve implantaten,
 • Röntgenonderzoek, behalve bij orthodontische hulp.​

Beugel nodig onder de 18?

Orthodontie valt niet onder de basisverzekering en wordt daarom ook niet vergoed vanuit de basisverzekering. Wilt u deze kosten toch vergoed krijgen? Dan moet u een orthodontie verzekering afsluiten.

Afspraak te laat annuleren of u komt niet opdagen?

Onze tandartsen worden speciaal ingeroosterd en zijn op de dag aanwezig voor die patiënten die met spoed geholpen willen worden. Wij willen iedereen zo goed mogelijk helpen en plannen de spoedafspraken zo efficiënt mogelijk in.

Beseft u goed dat wanneer u een afspraak voor dezelfde dag maakt, wij deze tijd speciaal voor u reserveren (tijdslot) in de agenda van onze spoed tandarts. Dit betekent tevens dat een andere patiënt niet hetzelfde afspraaktijd/tijdslot kan krijgen. Dat u ons belt betekent dat u (acute) pijnklachten heeft of een ander spoedgeval. U kunt of u wilt eigenlijk niet (meer) wachten totdat uw eigen tandarts beschikbaar is. Misschien heeft u helemaal geen eigen tandarts.

Soms kan een patiënt die om 10:00 uur belt, vanwege drukte die dag bijv. pas om 16:00 uur bij ons terecht. Als uw afspraak eerder was en u heeft telefonisch niet op tijd geannuleerd en/of u bent niet komen opdagen, dan is dat in het nadeel van deze patiënt. Hij of zij wacht al uren met pijn om geholpen te worden. Als u op tijd had geannuleerd dan hadden wij de vrijgevallen gereserveerde tijd kunnen opvullen en een andere patiënt (veel eerder) kunnen helpen.

Om zulke vervelende situaties te voorkomen zijn wij genoodzaakt om een strict C90 beleid te hanteren.! Graag hiervoor uw begrip!

Ons C90 beleid houdt in:

 • Heeft u, vanwege een spoedgeval, een afspraak gemaakt op de dag zelf? Of is uw afspraaktijd binnen 24 uur? 
 • Dan heeft u, nadat u heeft opgehangen, maximaal 30 minuten de tijd om uw afspraak kosteloos te annuleren of te verplaatsen.
 • U dient uw afspraak altijd telefonisch te annuleren! E-mails worden niet altijd op tijd gelezen. 
 • Komt u uw afspraak niet na of zegt u deze later dan 30 minuten af? Dan brengen wij conform de landelijk vastgestelde richtlijn en ongeacht de reden, de gereserveerde tijd in rekening. Deze declaratiecode is C90: “Niet nagekomen afspraak”. Deze kosten kunt u ook niet declareren bij uw verzekeraar. 
 • Wanneer de vrijgevallen gereserveerde tijd niet meer was op te vullen mag er naar redelijkheid een bedrag tot 100% van de geplande behandeling in rekening worden gebracht, met een minimum van € 50,00 !.
 • Mocht dit zich voordoen dan maken wij hiervan ook een duidelijke aantekening op uw patiëntenkaart.

Coronamaatregelen

Tijdens coronacrisis gaat onze dienstverlening gewoon door en in geval van een tandheelkundig spoedgeval zijn wij er voor u. Voor uw én onze gezondheid en veiligheid, hebben wij alle coronamaatregelen in onze klinieken voor u op een rij gezet. Deze leest u hier

In ieder geval gelden minimaal de volgende regels (laatste update 28-03-2022):

 • Er zijn op dit moment géén restricties, behalve bij de volgende situatie(s):
 • Nog steeds geen inloop mogelijk! U dient altijd te bellen voor een (spoed)afspraak.
 • Blijf thuis als u symptomen heeft en laat u testen! U kunt een online consultatie met één van onze tandartsen boeken via TeleDent.

Tandletsel

Welke stappen moet je ondernemen als een tand afbreekt, los zit of uit de mond is; ofwel wat te doen bij een tandletsel? Eerst is het belangrijk om vast te stellen of het om een letsel bij een melktand of een blijvende tand gaat.

Melktand eruit?

Melktanden mogen nooit worden teruggeplaatst, omdat het schadelijk kan zijn voor de tanden die nog uit moeten komen. Zoek de tand daarom op en neem ze mee naar de tandarts voor controle. Bij een afgebroken melktand kan de tandarts de scherpe rand gladslijpen, zodat uw kind de tong niet beschadigt.

Bij sommige sporten is er het risico van ongevallen en schade aan het gebit. Deze is vaak te beperken door een op maat gemaakte gebitsbeschermer te dragen. Uw tandarts kan deze voor u verzorgen.

Blijvende tand eruit?

 • Zoek de tand snel op. Pak de tand vast bij de kroon: het deel dat boven het tandvlees zichtbaar is. Vermijd contact met de wortel. Aanraking van de wortel doodt de gevoelige cellen, wat de kans op succesvolle terugplaatsing van de tand zal verkleinen.
 • Spoel de tand 10 seconden voorzichtig af met koud water. Dit zorgt ervoor dat vuil wordt verwijderd en de tand een grotere kans heeft om het te overleven. Reinig de tand nóóit met reinigingsmiddelen of een borsteltje. Dat maakt de kans op een succesvolle terugplaatsing Kleiner.
 • Plaats de tand terug in de mond, in de oorspronkelijke positie. Het kan zijn dat hij niet perfect past, dat maakt niet uit.
 • Lukt terugplaatsen niet? Bewaar de tand in de mond (in de ruimte tussen de kiezen en de wang) of in een beker met speeksel of koude melk. De cellen op de tandwortel kunnen relatief lang overleven in speeksel of melk en dit voorkomt dat de tandwortel opzwelt en afsterft. Als de tand langer dan een half uur droog is geweest, kan hij nauwelijks met succes worden teruggezet. Het is dus belangrijk dat je de tand goed bewaart! Bewaar de tand nooit in water, maar bijvoorbeeld wel in koude melk of speeksel, en gebruik nooit reinigingsmiddelen of een borsteltje om het schoon te maken.
 • Lukt het terugplaatsen wel? Houd de tanden op elkaar met een watje, gaasje of zakdoek ertussen, om de tand te stabiliseren.
 • Ga direct naar de tandarts. Die zal de teruggeplaatste tand controleren en vastzetten (spalken). Hoe sneller u dit doet, hoe groter de kans op een succesvolle terugplaatsing.

Tand afgebroken?

 • Bewaar het afgebroken tanddeel in een glas (halfvolle) melk of speeksel.
 • Ga direct met de afgebroken tand naar de tandarts.
 • De tandarts bekijkt of hij het afgebroken stuk kan terugplaatsen. Als terugplaatsing niet mogelijk is, herstelt de tandarts de tand met tandkleurig materiaal (composiet).

Tand staat los?

 • Niet aankomen of terugduwen.
 • Ga direct naar uw tandarts of naar Dental365 Spoed Tandarts.

Waarom Dental365?

Wij Zijn Er Voor Iedereen

Of u wel of geen tandarts heeft. Uw spoed is onze zorg. Wacht daarom niet te lang met een spoedgeval en bel ons 24/7

Zelfde Dag Een Afspraak

Bij minder acute tandzorg kunt u tussen 08:00 tot 23:00 uur vaak dezelfde dag of de volgende ochtend bij ons terecht

Altijd Bij U In De Buurt

Wij hebben 10 spoed tandartsklinieken in meerdere provincies. Waar u ook bent: Spoed? Bel Dental365

Met Ervaren Tandartsen

Al onze tandartsen zijn BIG geregistreerd en hebben ruime ervaring met spoedgevallen. Wij hebben zelfs een kaakchirurg

Dental365 Bekend Van

rtl4 dental 365 in de media"
Algemeen Dagblad - Spoed Tandarts in de Buurt"
Editie NL- Spoed Tandarts Zelfde Dag Afspraak"
NPO1 - Dental365 Noodtandarts in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht"
rtl4 Wakker Nederland WNL"
RTLZ - Dental365 Spoed Tandartsen in Den Haag, Dordrecht, Gouda"
Omroep West"
Het Parool"

Voor Welke Tandarts Spoedbehandelingen Kunt U Bij Dental365 Terecht?

Wanneer u denkt met spoed een tandarts nodig te hebben, dan helpen wij u graag. Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende tandarts spoedklachten. Bij twijfel nooit aarzelen en ons bellen om te overleggen.

Minder Urgente Spoedbehandelingen

 • Uitgevallen of losse kroon
 • Uitgevallen of losse vulling
 • Uitgevallen of losse brug
 • Te hoge kroon of vulling
 • Afgevallen, losgekomen of beschadigde facings
 • Vaste beugel: metalen draadje zit los
 • Vaste beugel: elastiekje zit los
 • Vaste beugel: loszittende brackets
 • Vaste beugel: losse spalk
 • Vaste beugel: geïrriteerde lippen, wangen of tong
 • Vaste beugel: algemene pijn

Urgente Spoedbehandelingen

 • Kiespijn of tandpijn (tandbederf, cariës, gaatje)
 • Zenuwpijn of wortelpijn (endodontische klachten) - wij doen endo-start
 • Pijn na het trekken van een tand of kies, die slecht of niet te onderdrukken is met pijnstillers
 • Tandvleesontsteking
 • Bloedend tandvlees
 • Afgebroken of gebarsten tand of kies (geen of lichte pijn)
 • (Aanhoudende) pijn aan de kaakgewrichten

Acute Spoedbehandelingen (Trauma)

 • Uitgevallen tand of kies (na een ongeluk)
 • Afgebroken tand of kies (na een ongeluk)
 • Losse tand of kies (na een ongeluk)
 • Uitgeslagen tand of kies (na een ongeluk)
 • Hevige pijn in geval van kiespijn of tandpijn
 • Bloeding / nabloedingen na trekken van een tand of kies
 • Opgezwollen wang door ontsteking (abces)
 • Tandabces of wortelabces met/zonder ernstige ontsteking
 • Tandvleesabces met/zonder ernstige ontsteking

Met spoed een tandarts nodig in Zeeland?

In de gebieden waar onze spoed tandartsklinieken gevestigd zijn, zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Breda, Deventer, Apeldoorn, Ede, Dordrecht, Gouda en Zeeland, zijn er ook andere tandartspraktijken die spoeddiensten aanbieden. Toch onderscheiden wij ons door de snelheid waarmee wij patiënten met urgente en acute spoedgevallen behandelen.

Onze spoed tandartspraktijk, Dental365, is niet zomaar een reguliere tandartspraktijk. Wij zijn een team van gespecialiseerde spoed tandartsen die dag en nacht paraat staan om patiënten te helpen die met spoed een tandarts nodig hebben. Het is onze missie om deze patiënten te helpen.

Iedereen is welkom bij ons, ook als u alleen 's avonds of in het weekend terecht kunt. U hoeft niet ingeschreven te staan bij een tandarts om door ons geholpen te worden. Als uw eigen tandarts het te druk heeft, kunt u ook bij ons terecht voor een spoedgeval. Wij zullen u dan na behandeling weer doorverwijzen naar uw eigen tandarts.Spoed tandarts Zeeland | De altijd geopende spoed tandarts 

Heeft u een spoedgeval voor de tandarts en woont u in Zeeland? Dan bent u bij Dental365 Spoed Tandarts in Zeeland aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met urgente en acute tandheelkundige problemen en zijn altijd geopend, ook 's avonds en in het weekend, echt 24 uur per dag, 7 dagen per week. 

Voordelen van Dental365 spoed tandarts in Zeeland

 • Goed bereikbare locatie in Zeeland
 • Geen lange wachttijden, u kunt vaak direct terecht
 • Zelfde tarieven als reguliere tandheelkunde
 • Wij spreken meerdere talen
 • Een professioneel team aan tandartsen en assistenten

Snel geholpen bij een spoedgeval bij Dental365 Zeeland! 

Hoewel er in Zeeland diverse tandartspraktijken zijn die ook spoeddiensten aanbieden, is de snelheid waarmee wij spoedpatiënten behandelen ongekend hoog. Als team van gespecialiseerde tandartsen is het onze missie om patiënten die met spoed een tandarts nodig hebben, snel en adequaat te helpen. Of u nu wel of geen eigen vaste tandarts heeft in Zeeland, iedereen is welkom bij ons. Wij zijn er om u snel van uw pijn af te helpen en bieden professionele tandheelkundige hulp, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Waarvoor kunt u ons bellen? 

Onze Spoedtandarts in Zeeland kan worden gebeld voor alle tandheelkundige noodgevallen, zoals ernstige tandpijn, gebroken of losse tanden, bloedingen in de mond, ontstekingen, en andere spoedeisende problemen. Wij raden wel aan om van te voren even te bellen, zo voorkomen we dat u niet hoeft te wachten wanneer het echt een spoedgeval is. 

Neem direct contact op