endodontoloog amsterdam den haag

Endodontoloog Dental365 in Amsterdam en Den Haag

Heeft u van uw tandarts een doorverwijzing gekregen naar de endodontoloog? Bijvoorbeeld voor een wortelkanaalbehandeling? Of bent u op zoek naar meer informatie over een endodontoloog en de endodontische behandelingen? Dental365 heeft een vaste endodontoloog in dienst die ruim beschikbaar is voor endodontische behandelingen die met spoed uitgevoerd moeten worden in Amsterdam en Den Haag.

Informatie over de tandarts endodontoloog Drs. Offer Zukerman bij Dental365

Tandarts Endodontoloog Drs. Offer Zukerman is erkend door de Nederlandse Vereniging Van Endodontologie (NVVE) en de European Society of Endodontology (ESE)

Drs. O.(Offer) Zukerman
BIG-registratie 39101672303

Als tandarts – endodontoloog erkend door de Nederlandse Vereniging voor endodontologie (NvvE) sinds 2009 en de European Society of Endodontology (ESE) sinds 1999. Offer Zukerman werkt met een Carl Caps microscoop om een zo goed mogelijk eindresultaat te behalen. De heer Zukerman voert complexe endo’s, zoals: een eerder endodontisch behandelde tand of kies (her-endo), endo’s door een kroon, geblokkeerde of kromme wortels en een afgebroken stift. Verder is de heer Zukerman een gevraagde spreker en traint hij tandartsen op het gebied van wortelkanaalbehandelingen.

Wat is een endodontoloog?

Een endodontoloog is een tandheelkundig specialist die zich gespecialiseerd heeft op het gebied van (complexe) endodontische behandelingen. Om een endodontoloog te worden dien je als tandarts na de universitaire studie nog een opleiding van 3 jaar te volgen en hiervoor examens af te leggen. Een endodontoloog heeft zich gespecialiseerd in wortelkanaalbehandelingen en verder alles wat met de zenuwen van uw tanden of kiezen te maken heeft.

Endodontische behandelingen

Een endodontische behandeling varieert van een eenvoudige behandeling tot de meest complexe behandeling die te vergelijken is met een operatie. Voorbeelden van endodontische behandelingen zijn tanden of kiezen die eerder behandeld zijn aan het zenuwstelsel rondom uw tand of kies. Een voorbeeld hiervan is een wortelkanaalbehandeling. Dit soort behandelingen komen voor in geval van scheef gegroeide of geblokkeerde wortels. De locatie van uw tand of kies bepaald de complexiteit van een endodontische behandeling. Klik hier voor meer uitleg: Hoe verloopt een wortelkanaalbehandeling?